Новият модерен и многофункционален спортен комплекс “Комак спорт  бе открит с

...
Новият модерен и многофункционален спортен комплекс “Комак спорт  бе открит с
Коментари Харесай

Откриха “Комак спорт” - най-големия и модерен спортен център в Банкя

Новият съвременен и многофункционален състезателен комплекс  “Комак спорт ”  бе открит с публична гала през днешния ден в с. Иваняне, регион Банкя. 

Модерният състезателен център е част от Образователен комплекс “Цар Симеон Велики ” и се разгръща на повърхност от над 4000 кв. м., което трансформира мястото в най-големия комплекс на територията на гр. Банкя. 

 

Комак спорт се състои от два открити и един закрит тенис корт и мултифункционално игрище за футбол, баскетбол и волейбол, а оборудванията са предопределени освен за учениците на просветителния комплекс, само че и за всички фенове на спорта.

 

“Спортът е съгласуваност, той е опция на всички неприятни въздействия. Този състезателен център е знак на нашия блян към развиване и грижа за хората и изключително за младите. Това е място, където хората да упражняват обичания си спорт, да се събират, да поддържат връзка. Надяваме се това да бъде и място, което да помогне и да “отгледа ” бъдещи първенци по пътя им към триумфа ”, показа доктор Милен Врабевски, притежател на комплекса и загатна, че занапред следва противоречивият център да се уголемява още.

 

Откриването на новия комплекс бе почетено от евродепутата Андрей Ковачев, зам. ръководителя на комисията по обучение в Народно събрание Елисавета Белобрадова, треньори и представители на спортни клубове и организации. 

 

След формалната част уредниците оповестиха и Ден на отворените порти, в границите на който посетителите и гостите на спортния център имаха опция да се възползват от безвъзмездни уроци по тенис.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР